About Us +31 598 395500

Coops & Nieborg

Vacancies Coops & Nieborg

Assistent controller

PROFIEL ASSISTENT CONTROLLER
Voor onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een assistent controller.

Plaats in de organisatie

De assistent controller informeert en rapporteert aan de controller. De assistent controller werkt waar nodig samen met overige afdelingen.

Doel van de functie

De assistent controller draagt zorg voor de uitvoering van een viertal administraties. Verder draagt de assistent controller zorg voor de tijdige en juiste aanlevering van mutaties ten behoeve van de salarisadministratie. Daarnaast is de assistent controller betrokken bij de uitvoering van taken die samenhangen met deze administraties.

Taken en verantwoordelijkheden

Aanleveren van mutaties ten behoeve van de salarisadministratie.
Het controleren van mutaties in het inkoopboek, verkoopboek, grootboek en de voorraad-, onderhandenwerk- en urenadministratie.
Tijdige aanlevering van betaalbatches, waarbij rekening gehouden dient te worden met de betalingstermijnen, kortingen en liquiditeitspositie.
Naleving van wettelijke verplichtingen (afdrachten, inhoudingen).
Tijdige en correcte verwerking van Letter of Credits.
Verzorgen van maandelijkse aangifte omzetbelasting, loonbelasting, ICP en CBS.

Ervaring

Je hebt een relevant opleiding gevolgd op HBO niveau of studerend hiervoor. Je hebt enkele jaren werkervaring in de rol van assistent controller. De ideale kandidaat heeft daarnaast ervaring opgedaan in een projectenorganisatie en heeft ervaring met Exact. Je kunt goed uit de voeten met Excel en je kunt zelfstandig de diverse fiscale aangiften verzorgen. Bovendien beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat voor type ben je?

Je bent goed op je plek binnen een klein enthousiast team, maar kan daarnaast ook prima zelfstandig werken. Je bent een stevige persoonlijkheid die niet bang is zijn mening te ventileren. Je bent verder betrouwbaar, proactief en nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen het bedrijf en jouw vakgebied.

Wat bieden wij

Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Tevens zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed. Bovendien zijn er voldoende ontplooiingsmogelijk in de vorm het volgen van vakgerichte studies.

Herken jij jezelf in dit beeld en ben je toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière, stuur dan je CV met motivatiebrief naar hr@coops-nieborg.nl.

Profiel Servicemonteur buitendienst

Voor onze afdeling Service en Aftersales zijn wij op zoek naar een Service monteur buitendienst.

Je bent samen met 6 collega service monteurs verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, oplossen van storingen, ultrasoon testen van luiken, inspecties, plaatsen, en in bedrijf stellen van o.a. diverse type luiken, lading, auto, bovenloop en knuckleboom kranen welke toegepast worden op zowel schepen als op het vaste land en zelfs op booreilanden.

De werkzaamheden zijn zowel mechanisch, hydraulisch als elektrisch en het werkterrein is wereldwijd!
Iedere dag is anders en soms werk je zelfstandig maar soms ook in teamverband.
De werktijden kunnen onregelmatig zijn en het kan zijn dat je ook in het weekend of op feestdagen ingezet kan worden om onze klanten te bedienen.

Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en aanspreekpunt op locatie, je bent flexibel en in staat om in oplossingen te denken.
Service gericht zijn is van groot belang en je weet je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken in zowel het Nederlands als in het Engels.

Je wordt intern opgeleid en zal daarna zelfstandig gaan werken.
In eerste instantie werk je bij ons via een uitzendbureau en later bij gebleken geschiktheid zullen we je een contract aanbieden.

Wij vragen:

Elektrotechnische, hydraulische en mechanische kennis
Ervaring in de maritieme wereld is geen eis maar geniet wel de voorkeur
Minimaal MBO3 niveau of vergelijkbare werkervaring
Flexibiliteit in tijd en werkzaamheden
Bij voorkeur in bezit van lasdiploma’s
In bezit van rijbewijs B(E)
In bezit van VCA
Bereid zijn om te reizen

Wij bieden:

Een goed salaris (marktconform)
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Een ingerichte service bus
Prettige no-nonsense werksfeer
Telefoon en tablet van de zaak
Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen

De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en bovendien kom je te werken in een hecht team van professionele collega’s die op informele wijze met elkaar samenwerken.

Interesse:

Stuur je CV met motivatiebrief voor 28 juli 2017 naar Rene Drenth
Email adres: rdrenth@coops-nieborg.nl
Of per post naar: Coops & Nieborg BV, Postbus 226, 9601 EW, Hoogezand